Je winkelwagen is momenteel leeg!
The Chocolate Block is a blend of Syrah 77%; Grenache 9%; Cinsault 8%; Cabernet Sauvignon 5%; Viognier 1%
Kleur: diep en donker rood
Geur: intens zwart fruit, kersen, kardemom, tabak, espresso, cacao.
Smaak: geur komt terug in het palet, complex zwart fruit, pruim, chocolade en viooltjes. Cacao achtige tannine, medium volume en veel karakter.
Houdbaar: op dronk met decanteren, houdbaar tot 2028
Lekker bij: stevige witvis zoals tarbot, winterse stoofpot gerechten, pompoen stoof, harde kazen.
The nose is dark and brooding and entices with its black fruit aromas and hints of pepper and spice. The blueberry and blackberry of the nose follow through onto a layered, full palate with flavours of dark plums and notes of dust, graphite and cocoa nib. The wine is focused and elegant, with fresh yet integrated acidity and fine-grained tannins, adding to exceptional structure. Black currant and milk chocolate linger on a silky finish.
Veilig betalen met de bekende betaalmethodes
Verzendkosten vanaf €7,50
Gratis bezorging vanaf €125
Bestelling in 3 dagen thuis bezorgd
Beroemde topwijn van Marc Kent, Franschhoek Cabernet Sauvignon.
Beroemde topwijn van Marc Kent, stevige syrah.
Stevige blend van Niels Verburg, afgesloten met een reguliere DIAM…
Kenmerkende topwijn van Callie Louw uit Swartland.
Blijf betrokken
Regelmatig sturen wij je een email met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen en leuke events.