Je winkelwagen is momenteel leeg!
Angus Paul Mesas Chenin Blanc (69%) / Muscat (31%)
Kleur: geel met een gouden gloed
Geur: open en heel fruitig, abrikoos, perzik, limoen
Smaak: echt lekker droog, veel fruit, appels en abrikoos.
Houdbaar: op dronk, minimaal houdbaar tot eind 2024
Lekker bij: Oosterse gerechten, viscurry, pittige vega gerechten
TASTING NOTES by Angus:
Muscat’s grapey signature proceeds from the glass, accompanied by a very distinct apricot yoghurt character. Beneath are citrus and stone fruits. The palate is bone dry with a mild phenolic grip that lends to the refreshment factor. Serve chilled.
WINEMAKING
Hand picked and cooled overnight. Half of the grapes were pressed directly to barrel, whilst the other half were fermented on the skins and whole bunches for around 10 days. This blend is 61% Chenin blanc & 39% Muscat blanc. Both varieties were treated the same.
After draining the macerated portion, the remains were pressed to old wooden barrels. A spontaneous malolactic fermentation then took place, and in early Autumn wines were sulphured for the first time. Wines were bottled in September 2021 after having spent 8 months in barrel with no racking.
THE NAME
Mésa (English): an isolated flat-topped hill with steep sides, found in landscapes with horizontal strata.
Mésa (Portuguese): a table
Wines to be enjoyed somewhere between the table and the mountaintop
Veilig betalen met de bekende betaalmethodes
Verzendkosten vanaf €7,50
Gratis bezorging vanaf €125
Bestelling in 3 dagen thuis bezorgd
Spannende, natuurlijk gemaakte chenin blanc uit Helderberg, Stellenbosch.
Spannende, natuurlijk gemaakte chenin blanc uit Polkadraai (Stellenbosch).
Spannende natuurlijk gemaakte pinotage.
Zes flessen natuurlijke wijn, geselecteerd door Udo Göebel MV.
Blijf betrokken
Regelmatig sturen wij je een email met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen en leuke events.