Je winkelwagen is momenteel leeg!
eind september 2026, je kan alvast een optie nemen en informatie bekijken.
We nodigen je uit voor deze culinaire wijnreis naar Zuid-Afrika mét specialist Udo Göebel. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers. Je kunt je nu een optie nemen voor de reis in 2026.
Bij deze reis ligt de nadruk op het bezoeken van wineries. Hier wordt je ontvangen door de eigenaar of wijnmaker voor een VIP-behandeling. Zuid-Afrika heeft zich niet alleen op het wijngebied enorm ontwikkelt, ook zie je dit in de gastronomie. En daarom ga je tijdens de reis vooral ook genieten van het eten en drinken op hoog niveau!
Naast de wijnactiviteiten is er ook voldoende tijd uitgetrokken voor het zien van de prachtige omgeving van Paarl, Franschhoek en Stellenbosch. Daarbij is september de beste tijd om walvissen te zien in de omgeving van Hermanus. Je verblijft meerdere nachten in aantal geselecteerde sfeervolle accommodaties. Kortom deze reis is een mix van cultuur, natuur en culinair genoegen.
Blijf betrokken
Regelmatig sturen wij je een email met de beste Zuid-Afrikaanse wijnen en leuke events.